streda 29. decembra 2010

Music is the answer

Opäť trochu zablúdime do môjho archívu a pozrieme sa na fotky, ktoré boli fotené pred viac ako rokom. Modelka-Mária v tom čase ešte študentka odevného dizajnu si celý styling robila sama. Čo je celkom logické, keďže študovala to, čo študovala. A mne sa to, čo vytvorila, naozaj páčilo.Názov som si odvodila na základe jednej fotky, určite ľahko zistíte ktorá to bola :)


nedeľa 26. decembra 2010

piatok 24. decembra 2010

Vesele Vianoce

Kedze prave nemam normalny pristup na internet,tak len v kratkosti vam chcem zazelat krasne Vianoce. Dobre si oddychnite a uzite si tu uzastnu jedinecnu atmosferu. Stastne a vesele :):)

streda 22. decembra 2010

Predaná nevesta

Ten názov sa mi proste k týmto fotkám páči. I keď tematicky moc nepasuje. Jednalo sa o fotenie šperkov pre veľmi šikovnú slovenskú šperkárku Petru Tothovú. Bola to už v poradí naša druhá spolupráca, fotky z tej prvej uvidíte neskôr.

Fotili sme v priebehu novembra s modelkou Soňou Štefkovou, ktorá sa zúčastnila tohtoročnej miss. Ako priestory sme vybrali nepoužívanú časť starej mestskej budovy, ktorá patrí jednému podniku.Šaty Jana Gavalcová, vizáž Andrea Potheová.


utorok 21. decembra 2010

Session with HER

Ja viem, že ju asi všetci poznáte. Tiež všetci viete, že vyzerá proste úžastne. Ale ak by náhodou niekto nevedel, tak toto je charizmatická, krásna femme fatale-blogerka Le Plee.

Fotili sme včera. A bolo fakt zima :) Ale Majka-superžena to zvládla a aj napriek nepriaznivým poveternostným podmienkam sa tvárila skvelo. Možno ste už pár fotiek videli u nej na blogu. Ja vám teraz ponúkam tie, ktoré sa najviac páčia mne.



nedeľa 19. decembra 2010

Unknown Article

Ďakujem všeťkým za podporu, veľmi ma tešia vaše reakcie a povzbudenia do budúcej činnosti.
Každý jeden koment ma teší. Avšak chcem vás poprosiť, píšte mi vždy váš úprimný názor, ak mi chcete niečo vytknúť, tak smelo. Ale nežne poprosím :) Ako som už písala, feedback je proste potrebný.

A teraz k dnešnému príspevku. Na tento krásny nedelný večer som si pre vás pripravila pár novších fotiek. Toto fotenie prebiehalo v septembri tohto roku a modelkou tentokrát bola Zuzka. Zuzka ma našla na jednom  fotoportály, napísala mi a dohodli sme sa na fotení. Ja som bola nadmieru spokojná, lebo Zuzka na mňa pôsobí trochu exoticky a veľmi dobre sa tvári.



piatok 17. decembra 2010

One year ago...

...sme spoločne s touto krásnou slečnou vytvorili pár fotiek.No dobre, nebolo to presne pred rokom, to by asi naozaj zamrzla. Myslím, že mohol byť tak november. Modelka sa volá Natálka a podľa mňa je naozaj krásna a na fotenie stvorená. Mám pocit, že aj pracuje pre nejakú agentúru. Obe sme boli s fotením veľmi spokojné a práve rozmýšľame nad ďalším. Uvidíme, či opäť niečo dobré ukuchtíme :)



 Vonku bolo asi  10 stupňov, takže klobúk dole, že to Naty vydržala.

štvrtok 16. decembra 2010

Úvodný mix

Ako prvý príspevok s fotkami som sa rozhodla zverejniť malý mix starých fotiek. Sú to naozaj staré fotky,tak to  prosím berte s rezervou. Tie nové už vyzerajú trochu inak, veď neskôr uvidíte sami :)

Túto fotku mám rada.Neviem prečo :)
 

streda 15. decembra 2010

First time...

Dlho som rozmýšlala ako začat...Nakoniec som sa rozhodla, že sa môj prvý príspevok posnažím napísať čo najviac otvorene,bez kŕču.

Blog som si založila z čisto prostého dôvodu. Nie som módny odborník a ani začínajúci žurnalista. To, čím sa chcem prezentovať, je fotenie. Tomu sa venujem už zopár rokov a túto svoju "prácu" chcem posúvať ďalej. Keďže blog som si založila až teraz, budem sem postupne pridávať aj svoje staršie práce, nie len tie najnovšie. A budem vďačná za akúkoľvek konštruktívnu kritiku, dotazy a vaše názory. Feedback je potrebný :)

Zatiaľ sa majte krásne :)