piatok 28. januára 2011

Miss III.

Turururutú turururutí, fanfáry pre slečnu ktorá zvíťazila-Romanka zo Šaštína, žijúca vo Viedni to vyhrala. A tu sú jej fotky, ktoré sme fotili ... nepoviem kde :) skúste na to prísť :)


streda 26. januára 2011

Miss II.

V poradí druhá v súťaži skončila slečna Lucka zo Šaštína. Mimochodom tieto šaty sa mi veľmi páčili :) Ale vlastne aj tie ostatné.


nedeľa 23. januára 2011

Miss I.

Vizážistka Andrea Potheová organizovala súťaž Miss Christmas 2010. Bolo to formou facebookovskej súťaže-kto má viac likeov, výhráva. Jedna z cien bolo nafotenie s kompletnou vizážou od Andrei, v šatách od Zlatici Hujbertovej. Fotili sme včera, konkrétne tieto fotky na vrchu Sandberg. A riadne tam fúkalo :) Táto slečna sa volá Dianka, je z Košíc a skončila na treťom mieste.


štvrtok 20. januára 2011

Chuck Bass on me

Nikdy som nemala v pláne pridať sem článok s niečim čo mám na sebe. Ale dnes som ulovila pre mňa úžastný kúsok a mám obrovskú potrebu sa o to podeliť s vami :) Keďže viem, že veľa z vás sleduje Gossip Girl, tak myslím, že aj vám sa toto tričko zapáči. Moja najobľúbenejšia postava je Chuck Bass a ked som dnes v Stradivarius-e uvidela tričko s jeho podobizňou, vedela som, že bude moje. Toto je prvá fotka na blogu kde som ja (nerátam profilovú). Takže, teší ma :)


streda 19. januára 2011

Malí pomocníci

V prvom rade by som sa vám chcela ospravedlniť, že som dlhšie neprispievala,ale bude to tak asi aj naďalej. Bohužiaľ, sa práve (tak ako väčšina z vás) nachádzam v skúškovom období a preto moc nestíham. Viem že aj vy toho máte dosť, tie čo ešte nie ste na výške zas máte svoje školy,kde sa uzatvára polrok. Takže sa chápeme :)

Dnes vám predstavím svojich dvoch "kamarátov". Dve technické vymoženosti, ktoré mi pomáhaju v každodennom živote. Fotoaparát (mimochodom volá sa Oscar) to nie je, ním som týchto fešákov fotila :)

A tu je už časť prvého z nich. Áno,hádate správne.


štvrtok 13. januára 2011

Achát

Je názov prvej kolekcie fotenej pre Petru Toth. Fotili sme v kaštieli Cháteau Belá, neďaleko od Štúrova. Modelkou bola Andrea Melišková, ktorá skončila ako druhá v súťaži Cat Girl (možno si tú sútaž pamätáte, možno nie). Vizáž Andrea Potheová, šaty Lýdia Eckhardt.

Výslednú kampaň si môžte pozrieť tu


utorok 11. januára 2011

áno!


Môj názor je, že dobré veci a mladých ľudí treba podporovať. Samozrejme aj ja stále patrím do skupiny mladých, ale to neznamená že nebudem pomáhať iným. Preto by som vám rada predstavila jeden projekt.

Pred pár dňami som sa náhodne dostala k internetovému magazínu áno!. Zaujal ma hneď na prvé “prelistovanie”. Až dnes som si o ňom prečítala na internete viac a dozvedela som sa, že tento magazín vyrábaju traja mladí chalani, aktuálne stredoškoláci. Bola som z toho veľmi milo prekvapená a potešená, že sa mladí ľudia na Slovensku pustili do takého odvážneho projektu. Magazín neobsahuje žiadne nepotrebné či bulvárne informácie. Práve naopak. Venuje sa kvalitnej kultúre, móde, hudbe, umeniu. Dokonca v prvom vydaní nájdete aj článok o blogovaní. Chalani tiež dávajú priestor ďaľším mladým, ktorí niečo tvoria. Stačí im napísať a možno práve vašu prácu v nasledujúcom čísle uvidíme :)

Magazín si stiahnete na www.anomagazin.sk. Môžte sa tiež pripojiť do ich skupiny na facebooku. Nájdete ich tam ako Áno!-online magazín.

Osobne sa už teším na ďaľšie číslo a držím magazímu áno! palce, nech má čo najviac verných čitateľov.

nedeľa 9. januára 2011

Pomoc

Nadpis pomoc značí jedno. Neuveríte, ale to, že vás chcem poprosiť o pomoc. Napíšte mi prosím, ak sa vám bude chcieť, čo by ste chceli vidieť, čítať na mojom blogu, čo by vás zaujímalo. Chcela by som, aby ste sa sem vracali radi a aby sa vám tu páčilo, tak mi prosím píšte buď komenty, alebo kľudne aj na mail- narashka.blog@gmail.com . Ďakujem :)

Samozrejme, ani dnes vás neminie malá nádielka fotiek. Keďže učenie na skúšky je v plnom prúde moc toho nestíham. Poprosila som však kamarátku Silviku, či by sme sa nešli trochu od toho učenia odreagovať a spraviť pár fotiek. Fotenie nebolo moc dlhé, takže učenia sme veľa nezanedbali :) Priznám sa, líčením som sa nechala inšpirovať z Fashion Tv, videla som tam niečo podobné.


nedeľa 2. januára 2011

HNY

Prepáčte že až teraz, ale lepšie neskôr ako nikdy. Želám vám všetko len to najlepšie do nového roku,nech sa vám splnia všetky sny a nech ste šastní. Taktiež veľa úspechov s blogom. Halvne robte to,čo vás baví a napĺňa.
A veľké ďakujem všetkým mojim  35tim stálym čitateľom. Každý jeden ma teší :)
Pa