utorok 11. januára 2011

áno!


Môj názor je, že dobré veci a mladých ľudí treba podporovať. Samozrejme aj ja stále patrím do skupiny mladých, ale to neznamená že nebudem pomáhať iným. Preto by som vám rada predstavila jeden projekt.

Pred pár dňami som sa náhodne dostala k internetovému magazínu áno!. Zaujal ma hneď na prvé “prelistovanie”. Až dnes som si o ňom prečítala na internete viac a dozvedela som sa, že tento magazín vyrábaju traja mladí chalani, aktuálne stredoškoláci. Bola som z toho veľmi milo prekvapená a potešená, že sa mladí ľudia na Slovensku pustili do takého odvážneho projektu. Magazín neobsahuje žiadne nepotrebné či bulvárne informácie. Práve naopak. Venuje sa kvalitnej kultúre, móde, hudbe, umeniu. Dokonca v prvom vydaní nájdete aj článok o blogovaní. Chalani tiež dávajú priestor ďaľším mladým, ktorí niečo tvoria. Stačí im napísať a možno práve vašu prácu v nasledujúcom čísle uvidíme :)

Magazín si stiahnete na www.anomagazin.sk. Môžte sa tiež pripojiť do ich skupiny na facebooku. Nájdete ich tam ako Áno!-online magazín.

Osobne sa už teším na ďaľšie číslo a držím magazímu áno! palce, nech má čo najviac verných čitateľov.

10 komentárov:

  1. hned si ho idem pozriet..no ten stastny koniec je niekdy stastny az na druhy pohlad...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano, uz som listovala :)
    xx

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to fajn ked sa nieco taketo robi a uz uplne ked sa do toho pustia stredoskolaci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sdílím názor Loly a rozhodně děkuji za skvělý tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za koment :) tiež som áno! čítala, asi pred dvoma dnami... je to super ked aj mladí sa takto vedia...zorganizovať a niečo z toho vytvoriť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. díky za tip :) určitě budu číst.. moc takových plátků není :) skvele!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělý tip, to se mi líbí :))

    OdpovedaťOdstrániť